Hozzávalók: |
Elkészítés: |
||||||
1 kis fej édeskáposzta, 1,2 l csabai paradicsom ivólé, 1 kis fej vöröshagyma, 2 dkg zsír, őrölt bors, egész kömény, pirospaprika, liszt, cukor, citromlé |
A káposztát megmosom, ha kell, külső leveleit leszedem, torzsáját kiszedem, négy darabra vágom, fél centiméteres csíkokra szeletelem, és felengedem egy liter paradicsomlével. Ha tetszik a recept, küldd el emilben, lájkold, +1-ezd! Ha van csepp időd, véleményt is írhatsz, nem kell regisztrálni! Ott van minden kéznél, a cím alatt. JG - A főzésben járatlanok is bátran nekiállhatnak, elkészítése nem időigényes.
|
Ebbe csak jót tudok ajánlani: ropogósra sült kolbászt beledugok a káposzta közé, s együtt párolom. Tejföllel tálalva. Nyam Nyam...
Ezzel alapjaiban rengetném meg milliók elképzelését a paradicsomos káposztáról! Még hogy tejföl... A kolbász jöhet :-)